Natuurlijk Natuur Galerie Staphorsius

 7 oktober tm 30 december 2017 – een buiten-gewone expositie bij Galerie Staphorsius

Galerie Staphorsius in Westzaan bestaat dit jaar 50 jaar en sluit dit jubileumjaar af met de 8e editie van de thema-expositie Natuurlijk Natuur. Ook dit jaar is de galerie er weer in geslaagd om een gevarieerde collectie werken bijeen te brengen afkomstig van nationaal en internationaal befaamde kunstenaars. Een aantal van hen mag ondertussen tot de vaste collectie van Natuurlijk Natuur worden gerekend, maar ook andere kunstenaars met nieuw en verrassend werk hebben zich hierbij aangesloten.

Schilderijen in verschillende technieken en stijlen, variërend van hedendaags realisme tot in een meer impressionistische stijl of werken gemaakt in de tijdrovende scraperboard techniek, waarbij met fijne krasjes in een ondergrond een afbeelding tot leven wordt gebracht. Objecten ontbreken ook deze keer niet, uitgevoerd in verschillende materiaalsoorten zoals hout, steen en brons en zelfs beelden opgebouwd in het toepassen van draadkunst. En alle werken gerelateerd aan wild-life art, de natuur om ons heen maar ook het gewone buitenleven. Maar dan op een buitengewone manier vastgelegd.

Natuurlijk Natuur is geopend: 7 oktober – 30 december 2017 – di t/m za van 9.00 – 17.00 uur

Sunday’s@Staphorsius 

Tijdens Natuurlijk Natuur is de galerie een aantal zondagen geopend, waarbij verschillende kunstenaars aanwezig zullen zijn om hun werk toe te lichten en demonstraties te geven.

 

Zondagopening 13.00 – 17.00 uur op:
8 en 22 oktober
5 en 19 november
3 en 17 december
2e Kerstdag 26 december

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.